Eger vezető hír

Feszt!Eger kezdődik május végén

Feszt!Eger kezdődik május végén

Május 31. és június 2. között várja a fesztiválozókat a hevesi megyeszékhelyen található Bolyki-völgyben a Feszt!Eger fesztivál, amelyen mások mellett a Wellhello, a Kowalski meg a Vega, a Brains és a Blahalouisiana is fellép.

A Feszt!Eger kísérő rendezvénye lesz hagyományosan a Music Hungary konferencia és az Éter zenei tehetségkutató. A szervezők célja, hogy országossá tegyék az eseményt, amely idén május 31-én, a nulladik napon a Zanzibár és a Kowalsky meg a Vega koncertjével veszi kezdetét. A hatodik Music Hungary konferencia célja a magyar zeneipar helyzetének megvitatása menedzserek, zenészek, producerek, politikusok részvételével. A konferencia az idén május 31-én és június 1-jén várja a zenei szakma színe-javát. 

 

Május 31. és június 2. között várják a fesztiválozókat Egerben

Május 31. és június 2. között várják a fesztiválozókat Egerben

 

A tehetségkutató tíz éve Salgótarjánból indult útjára és mára már Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei és legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójává vált, amelyre minden évben közel százötven zenekar jelentkezik.  Idén június 1. és 2. között rendezik meg az eseményt, ahol a Zenekar és DJ-kategória mellett Egyéni produkció kategóriában is várják a jelentkezőket. A fesztiválon a feltörekvő együttesek olyan profi körülmények között léphetnek fel, mint a már befutott zenekarok. A győztesek a pénzjutalom mellett ingyenes videoklipet, hangszervásárlási utalványt és több fellépési lehetőséget is kapnak.

 

MTI/T.D.