Eger

27 munkahelyet hozott létre a Marshall Ablakgyár Egerben

27 munkahelyet hozott létre a Marshall Ablakgyár Egerben

A Marshall Ablakgyár Kft. 1,2 milliárd forintból alakított ki új gyártóbázist Egerben, a 440 millió forint uniós támogatással felépült fióktelepen eddig 27 új munkahelyet hozott létre.

Az egri gyártóbázis lehetővé teszi a termékkör bővítését, a termékminőség további javítását, a teljes gyártókapacitás akár 70 százalékos emelését is - adott tájékoztatást a korszerű, egyedi műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozó cég. Emellett növeli a hatékonyságot, a vállalat versenyképességét a hazai, valamint a nemzetközi piacokon egyaránt. 

 

27 munkahelyet hozott létre a Marshall Ablakgyár Egerben

A korszerű, egyedi műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozó Marshall Ablakgyár Kft. 1,2 milliárd forintból alakított ki új gyártóbázist Egerben

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatán elnyert támogatásból a Kft. egy új ablakgyártó gépsort állított munkába egy korábban megvásárolt, majd felújított ingatlanon. A Marshall Ablakgyár Kft. az elmúlt időszakban évente mintegy 50-55 ezer darab egyedi nyílászárót gyártott, jelenleg 120 embert foglalkoztat. Termékeinek közel 88 százalékát Magyarországon, 12 százalékát külföldön értékesíti. 

 

MTI/T.D.