Eger

Az 5 legforróbb fehérnemű szett nőknek

Az 5 legforróbb fehérnemű szett nőknek

Nagyon népszerűek azok a felmérések, amelyekben az erősebb nem tagjait kérdezik meg, milyen alsóneműt szeretnek a legjobban kedvesükön, vagy úgy általában a hölgyeken. A férfiak igen szívesen válaszolnak, az eredmények azonban ritkán ugyanazok. Lássuk, mi az, ami a legtöbbeknél elsöprő sikert arat!

No.1: Igényes fehérnemű

 

Amiben minden férfi egyetért, hogy nincs lelombozóbb, mintha a közelebbi megismerkedés során kiderül, hogy partnerén elnyűtt, igénytelen alsónemű van. Nemcsak az gond, ha a darabok viseletesek, azaz nem dobnak az alkalom fényén, hanem az is, ha láthatóan hétköznapiak. Sokakat pedig az is kizökkent, ha a melltartó és a bugyi nincs összepárosítva stílusban, fazonban.

A legfontosabb tehát, hogy szexi alkalmi viseletet szerezzünk be: nézzünk körül a luxus fehérneműk között!

 

Push up

 

A Huffington Post többezer férfit kérdezett meg, és mint kiderült, a push up melltartó annak ellenére, hogy nem ad reális képet - mivel erőteljesen felturbóz a szivacs segítségével -, igen népszerű. Ennek a kebeltartónak ugyanis az a lényege, hogy középre nyomja a kebleket és alulról alátámasztja, így még ott is dekoltázst csinál, ahol eredetileg nincs. Még azzal sincs a többségnek baja, ha a szexi megjelenésnek nincs ‘valóságalapja’.

 

Tanga

 

A nagyszámú felmérés egy közös pontot mindenképpen mutat: az erősebbik nem tagjai nagyon preferálják a hátul felvágott tangabugyit. Érdekes módon a franciabugyi, aminek a szára a fenék alatt végződik, úgy tűnik, leszálló ágban van, kevesen tartják izgalmasnak.

 

Fekete és egyszerű

 

A színek közül a sejtelmes fekete vezet a népszerűségben, a második helyezett a piros. A kialakítás terén a férfiak eléggé célszerűek: nem igazán rajonganak a túldíszített, csatozott, cipzározott, szalagozott, sokpántos megoldásokhoz.

 

 

Az izgalmas élénk színű, vagy a most trendi több pántos alsóneműk tehát inkább a fotókon mutatnak jól, a ‘célközönség’ nem lát bennük annyi fantáziát. Talán mert túl nagy kihívásnak tűnik, mire viselője megszabadul a bonyolult darabtól.

 

Az örök combfix

 

Sosem megy ki a divatból a klasszikus combfix, azaz a combon végződő harisnya, lehetőleg harisnyatartóval párosítva. Nem véletlen, hogy sikert arathatunk vele: nagyon szexi, mert öltöztet is meg nem is, és optikailag is karcsúsít, mivel megtöri az egybefüggő felületet. Egy fekete, csipkés szegélyű combfix mindig beválik. Ma már az újfajta anyagoknak köszönhetően nem szúrósak, merevek a csipke anyagok, hanem vannak lágy, kellemes tapintásúak is, így ne óvakodjunk a csipkétől.