Eger

Maxold ki tudásodat a nyelvvizsgára!

Maxold ki tudásodat a nyelvvizsgára!

Sajnos még nem tudunk alvás közben nyelvet tanulni, van azonban egy biztos módszer a sikerhez: a rendszeres gyakorlás. Ne keress kiskapukat, a felkészülést nem úszod meg. Azért mi segítünk!

Milyen könnyű lenne az élet, ha mindenkinek lenne egy C-3PO droidja, aki azonnal, bármilyen nyelvről gyakorlatilag bármire lefordítaná mondandónkat! Nem kellene hónapokat áldozni a kiejtés, helyesírás, nyelvtan gyakorlására. A mi világunkban még azonban nincsenek tolmácsrobotok, úgyhogy marad a tanulás – ami nem is akkora baj, mert a megszerzett tudás már soha nem vész el. Ha pedig nem az utolsó hónapra hagyod az anyag oroszlánrészét, akkor simán, zökkenőmentesen veheted a nyelvvizsgát.

 

Nem elég a kampánymagolás

 

Egy-két egyetemi kurzuson átsegít, ha pár éjszaka alatt bevágod a tételsort, azonban ha már nyelvtanulásra, sőt a nyelvvizsga megszerzésére adtad a fejed, akkor olyan tudásra van szükséged, amit használni is tudsz majd. Ennek a kulcsa pedig a napi gyakorlás és a heti próbatétel. Hidd el, megéri!

 

 

Szerencsére ma már számos online tananyag, lecke, feladatsor közül választhatsz, így sokkal könnyebben, gyorsabban tudod felhozni magad a szükséges szintre. Arra azonban ügyelj, hogy milyen honlapokról készülsz – az interneten vannak kevésbé megbízható források is, melyekkel könnyen pórul járhatsz. De ne aggódj, itt jön képbe az Euroexam a szuper angol gyakorló feladatokkal!

 

Heti adagok - online, ingyen, megoldókulccsal

 

Az angol és a francia tipikusan azok a nyelvek, ahol a kiejtéstől eltérő írásmód tovább nehezíti a tanulás folyamatát. Ez a legtöbb tanulón kifog, hiszen valóban nem könnyű mindent fejben tartani. Az Euroexam ezért minden vizsgaidőszak előtt bő két hónappal kezdve hetente feltesz honlapjára egy-egy eredeti feladatsort, illetve annak megoldását.

 

Használd ki a lehetőséget, és nyelvtanfolyamod, magánóráid vagy otthoni készülésed mellett ezeket is csináld végig! Módszeresen, azaz hétről-hétre gyakorolva ugyanis látványos fejlődést érhetsz el, továbbá maradandó, biztos tudást halmozhatsz fel. Mivel pedig a megoldókulcsok és a pontszámok is egyből publikussá válnak, könnyen ellenőrizheted tudásodat, számon tarthatod fejlődésedet. Ha kérdésed van, azt az Euroexam online fórumán tanulótársaiddal is megvitathatod. Hajrá, ess neki - mi hiszünk benned!