Eger

Megkezdődött a gyorsforgalmi út építése, forgalmi változások Egerben

Megkezdődött a gyorsforgalmi út építése, forgalmi változások Egerben

Megkezdődött az Egert az M3-as autópályával összekötő gyorsforgalmi út építése, emiatt jelentős forgalmi változásokra lehet számítani május 15-e hétfőtől Eger bizonyos pontjain.

A kétszer két sávos M25-ös gyorsforgalmi út 2020-ra készül el, ekkor kapcsolódhat be a hevesi megyeszékhely az ország gyorsforgalmi vérkeringésébe. A beruházás Eger belterületét érintő része 5,4 milliárd forint, az új út városi szakaszán két új körforgalom épül. A munkálatokat a Colas Zrt. végzi, melyek elvégzéséhez meg kell változtatni a forgalmi rendet.

 

Megkezdődött az Egert az M3-as autópályával összekötő gyorsforgalmi út építése, bizonyos pontokon jelentős forgalmi változásokra lehet számítani

Megkezdődött az Egert az M3-as autópályával összekötő gyorsforgalmi út építése, bizonyos pontokon jelentős forgalmi változásokra lehet számítani 

 

A forgalmi rend változása Eger Mátyás király úti csomópontját és környékét érinti, melyről a lakosságot szórólapokon és egyéb formában is tájékoztatták. Az Egerbe a 25-ös számú főúton érkezők, illetve a várost itt elhagyók egy-egy sávon, lámpás irányítás nélkül haladhatnak, de nem térhetnek le sem az úgynevezett K2-es, sem pedig az egerszalóki fürdők irányába haladó völgyfeltáró útra.

 

/T.D.