Eger

Repüljünk korán vagy későn a legjobb időkihasználásért!

Repüljünk korán vagy későn a legjobb időkihasználásért!

Az ősz a hosszú hétvégés városlátogatások és villám-kikapcsolódások szezonja. Hozzunk ki egy trükkel akár 72-t a 48 órából: lássunk és pihenjünk többet, utazzuk kényelemsebben!

Athén, Lisszabon, Brugge – az ősz sztárjai, ha lopott napokról, hirtelen felindulásból elkövetett külföldi pihenésről van szó. Kellemes idő, finom ételek, kiállítások, színházak, nagy séták várnak minket egy rövid repülőút után. Ki tud erre nemet mondani? Ráadásul egy ügyes megoldással két legyet is üthetünk egy csapásra: nem csak hosszabb lesz a hétvégénk, de repülőtérre való ki- és az onnan való hazajutás ideje is jelentősen csökkenhet. Mutatjuk, hogyan!

 

Fele idő alatt a repülőtérre

 

Válasszuk a korai vagy késői indulást és érkezést, amely egy kellemes extrát is tartogat: kényelmesebb, gyorsabb, és jelentősen stresszmentesebb lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre való kijutás – majd a hazaút is –, hiszen ezekben az idősávokban sokkal kevesebben vannak az utakon. Ha pedig saját autónkkal utazunk, még a taxi vagy busztranszfer árát is megtakaríthatjuk!

 

A bud.hu-n, vagyis a reptér honlapján minden fontos információt elérhetünk a parkolókról. Hét kategória közül választhatunk extra szolgáltatások és termináloktól való távolság szerint. Döntsünk bármelyik zóna mellett, egy mindenhol változatlan: a kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területen autónk biztonsága garantált. A honlapon található kalkulátorral két perc alatt kikereshetjük a nekünk tetsző variációt, sőt, azon nyomban le is foglalhatjuk parkolóhelyünket.

 

 

Nem időutazás, de valami ahhoz hasonló

 

Valljuk be, nem sok értelme van szombaton átrepülni Európa másik végébe, hogy vasárnap koradélután már jöjjünk is vissza. Ügyes szervezéssel azonban – kora reggeli vagy késő esti repülőjáratokra való jegyvásárlással – akár 24 órával többet tölthetünk úti célunkon. Számos társaság számtalan gépe közül választhatunk, ha népszerű desztinációt tűzünk ki magunk elé, így akár péntek estétől hétfő hajnalig is nyújthatjuk az utazást.

 

A digitális világban nem jelent kihívást a megfelelő opció megtalálása, pár perces kombinálással bárki, kényelemesen, kedvenc kanapéján ülve összehozhatja a megfelelő fel- és leszállás időpontokat. Sőt, az sem kizárt, hogy a csúcsidő árainál kedvezőbb ajánlatokat is elcsípünk. Induljunk neki a kalandnak, várnak az őszi, extra-hosszú hétvégék!