Gyöngyös

Magyar Borok Útja Rallye Gyöngyösön

Magyar Borok Útja Rallye Gyöngyösön

Gyöngyösön kerül megrendezésre a XX. Jubileumi Magyar Borok Útja Rallye, 2015. augusztus 30-án a fő téren.

A XX. Jubileumi Magyar Borok Útja Rallye Gyöngyösön kerül megrendezésre, 2015. augusztus 30-án a fő téren. A programsorozat Regőci Attila PR-üzletember jóvoltából jöhetett létre, már 1996 augusztusa óta, minden évben. A Rallye lényege, hogy a versenyzők minden állomáson megismerkedhetnek a helyi borokkal, pincészetekkel, pincerendszerekkel, kiemelkedő borászokkal, a legszebb tájakkal és különlegességekkel.

Magyar Borok Útja Rallye

A XX. Jubileumi Magyar Borok Útja Rallye célja a turisztika fejlesztése a gasztronomián, és környezeten keresztül, valamint a közlekedésbiztonság fejlesztése. A verseny indulói általában híres közéleti szemilyiségek, köztük szerepelt már: Azurák Csaba, B. Tóth László, Bárándy Péter, Besenyei Péter, Csiszár Jenő, Csollány Szilveszter, Győrfi Pál, György István, Hajas László, Horváth László, Mádi László, Nógrádi László, Pintér Sándor, Radnai Péter, Stumpf István, Vass Károly, Vass Sándor, Zsidró Tamás és még sokan mások. A verseny fővédnöki szerepét elfogadta dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelési miniszter is, akik várhatóan részt is fognak venni a versenyen.

Czippán Anett

 

A Rallye háziasszonya, Czippán Anett már készül is a versenyre!

A gyöngyösi Rallye háziasszonya Czippán Anett lesz, aki köszönteni fogja a versenyzőket. A fellépők között szerepel majd a Vidróczki Néptáncegyüttes, a Blackjam! Tánciskola, a B.Z.T. zenekar, az Empty Pubs és az Irigy Hónaljmirigy is. A Magyar Borok Útja Rallye eredményhirdetésére 16 órakor kerül majd sor.

"A Rallye „a mindenki tegeződik” alapelvre épül, így a felhőtlen kikapcsolódás olyan üzleti kapcsolatok, barátságok kiépítését alapozza meg, amelyre a mindennapi nagyvárosi légkör nem nyújt lehetőséget. "

Képforrás: regokft.h, facebook.com

S.A.