2019 csúcsautói

Ha Ön is autóvásárláson gondolkodik, nem mindegy, milyen márka és modell mellett dönt. Azonban idén is minden helyzetre, minden igényre találni kiváló alternatívákat. Nézzük az év legjobb autóit!

Szuperintelligens kiegészítők, automatika által vezérelt berendezések, környezetkímélő kibocsátás, 100%-ban elektromos megoldások, bámulatos formatervezés és minden lehetséges kényelem. 2019 autó fronton valóban csodálatos meglepetéseket tartogat a vezetni vágyók számára. A nagyvárosi, mozgékony, praktikus kiskocsitól az erős, sportos, lehengerlő személygépjárműveken át az egész családot és minden csomagot vígan elnyelő egyterűekig az összes élethelyzetre létezik tökéletes megoldás, csak meg kell keresni. Szerencsére gyönyörű autók, menő és hasznos extrák között válogatni nem a legkellemetlenebb dolog a világon, így nézzünk is néhány szóba jövő modellt!

 

Kisautó, nagyváros, hatalmas stílus

 

 A Fiat 500 egy négy keréken guruló olaszt stílusikon. Senkinek nem kell bemutatni, senki nem tud mellette szó nélkül elsétálni. A csábító külcsínnyel és az okos, személyre szabható beltérrel azonban itt a legmodernebb technológia is párosul. A modell intelligens, legújabb generációs megoldásait még felsorolni is nehéz: az Uconnect rádió, a kormánykerékbe integrált kezelőszervek, és az USB/AUX-IN bemenetekkel felvértezett középkonzol eddig ismeretlen vezetési élményt biztosít, míg az eco:Drive™ alkalmazás valós idejű visszajelzéseket ad Önnek vezetési stílusáról, gazdaságosságáról, ezzel is hozzájárulva autója szén-dioxid kibocsátásának csökkentéséhez.

 

Fiat autk olasz stílusban

 

Erő, dinamizmus, sportos megjelenés

 

Amennyiben Ön a tökéletes városi terepjárót keresi, minden számítását – sőt, azoknál jóval többet – megtalál a Ford Ecosport modellben, ami kiválóan ötvözi a teljesítményt és a praktikumot. Letisztult, gyönyörű vonalvezetése, áramvonalas alakja és erőt sugárzó megjelenése miatt ezzel az autóval képtelenség feltűnés nélkül útra kelni. Az intelligens technológiáknak és berendezéseknek köszönhetően az jármű megfelel a városi hétköznapok kihívásainak, ugyanakkor – 4x4-es változatának köszönhetően – az Ön méltó társa lesz akkor is, ha inkább elmenekülne a betondzsungelből. 

 

Szabadság, luxus, crossover-szellemiség

 

A Renault Espace-szel új fokozatra váltott a kényelem és a lendület. Markáns formák, komfortos ülések – és hozzájuk bámulatos teljesítmény, tiszteletet parancsoló erő, és a legmodernebb technológia. A modellbe épített aktív és passzív biztonsági rendszerek szavatolják Ön és családja maximális biztonságát, így a Espace kitűnő választás családi autónak is. A második sorban gyakorlatilag táncteret rejtettek el – a modell a szegmens legnagyobb lábterével büszkélkedik –, míg a harmadik sorban található további két ülés igénybevételével akár heten is kényelmesen utazhatnak, a hatalmas, csaknem 3m²-es tetőablak nyújtotta kilátásban gyönyörködve.