A Jövőkereső Állásbörzén nyitott pozíciókkal várták az érdeklődőket Egerben

Egerben a Jövőkereső Állásbörzén közel 30 kiállító standnál érdeklődhettek az álláskeresők a szabad álláshelyekről és a vállalatok nyújtotta lehetőségekről.

Közel 30 heves megyei munkáltató több száz álláshelyet kínált egy hónap alatt 6 helyszínen a Jövőkereső Állásbörzéken, melyet a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum, az Eger és Vidéke Ipartestület és az INNTEK Nonprofit Kft összefogásával valósítottak meg. Az utolsó állomás Egerben volt, ahol a cégek mellett a foglalkoztatási paktum dolgozói tanácsadással segítették az érdeklődőket.
 
Önéletrajzírási tanácsadással is segítették az álláskeresőket
 
A cégek állásajánlatai között megtalálható volt betanított munka, kereskedelem, gépgyártás, alkatrészgyártás, fuvarozás, építőipar, autófényezés, logisztika, mérnöki, gyakornoki és nagyon sokféle pozíció. A Heves-megyei munkáltatók saját sátraikban, személyesen beszélgethettek el a leendő munkavállalókkal.
 
A rendezvényen az álláskeresőket karriertanácsadással, álláskereséssel, karriertervezéssel, önmegvalósítással segítették a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum és az Eger és Vidéke Ipartestület és az INNTEK Nonprofit Kft. munkatársai.
 
Dr. Pajtók Gábor, a Heves Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja elmondta, hogy több foglalkoztatási, gazdaságfejlesztési kezdeményezésben a kormányhivatal partnerként vesz részt, mellyel segítik a munkát keresők elhelyezkedését. A program célcsoportja a legrászorultabbak: a kismamák, az alacsony iskolai végzettségűek, a közfoglalkoztatottak és a régóta állást keresők.
 
Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke kiemelte, hogy jelentős pozíció igények jelentek meg a munkaerőpiacon az újraindulást követően. A Jövőkereső Állásbörzén 36 cég és intézményei vettek részt.
 
BG
Forrás: EgerHírek
A képek illusztrációk