Gasztropont

Idén Budapest után Egerbe érkezett a Gasztropont rendezvény sorozat, melynek célja, hogy erősítse a vendéglátó- és a szállodaipar szakmai összefogását.
Az eseményen neves szakácsmesterek vitatták meg a szakmai aktualitásokat. Az Eger környéki szakácsokat tömörítő Reform Chefklub 2002 vezetője, Gál Gábor a szarvasgomba felhasználásáról tartott előadást. A szakember a vendéglátó- és szállodaipar képviselőinek tartott előadást a Gasztropont rendezvényen a Hotel Eger konferencia központjában. Az eseményen elhangzott: a vendéglátóipar idén összesen 10 milliós támogatást kap helyi szakmai összefogás erősítésének finanszírozására, s ebből a pénzből szaktanfolyamokat is indítanak. A Gasztropont következő állomása április 21-én Zalakaroson, 28-án Székesfehérváron lesz.
pcs