Itt szeretnek ismerkedni az egri társkeresők

Eger Észak-Magyarország egyik legszebb városa, ahol a romantikázásra is akad lehetőség bőven. Az első randevúhoz azonban el is kell jutni valahogyan, s napjainkban ennek a leginkább népszerű módja az online társkeresés. Applikációk, társkereső oldalak sokasága közül lehet választani, és tulajdonképpen korosztálytól függetlenül mindenki rábukkanhat így előbb vagy utóbb az igazira. 

 

Az online ismerkedés népszerűbb, mint valaha

 

Az online ismerkedéssel kapcsolatban rendszerint vegyesek az érzelmek. Vannak, akik tartanak attól, hogy idegenekkel ilyen módon kerüljenek kapcsolatba, mások előszeretettel teszik le a voksot a társkereső oldalak mellett, melyek a zárkózottabbak számára is módot kínálnak az ismerkedésre. A cupydo.hu információi szerint Eger társkereső emberei szívesen kihasználják a város kínálta lehetőségeket akkor is, ha az első vagy már a sokadik randevú megszervezéséről van szó. Nem csak a város, hanem a környék is sokféle programot kínál a természet szerelmesei számára. 

 

Városi séta

 

Eger történelmi nevezetességeiről és egyedülálló utcaképeiről ismert elsősorban.  A városban tett séta remek választás a nagy beszélgetésekhez, mely közben útba ejthetjük a Minaretet. A helyszín nappal elsősorban a turisták kedvence, este viszont különleges, romantikus hangulatot teremt környékének. A Dobó téren ugyan a nyári estéken rendszerint nagy a nyüzsgés, de mégis a meghittség érzetét kelti a tér kialakításánál fogva. A Líceum és a Bazilika közötti sétányon számos pad várja a romantikázni vágyókat. Az egri lakatfalon akár egy lakatot is el lehet helyezni a szerelem szimbólumaként. 

 

Gasztrokaland a belvárosban

 

Természetesen nem létezik randevú anélkül, hogy ne kerülne sor valami finom fogás megkóstolására. Hogy ez egy belvárosi pizzériában történik, vagy valamelyik nívós étteremben hódoltátok a gasztronómia élvezetének, az már pénztárca és egyéni igények függvénye. Egy romantikus vacsora során megismerhetitek egymást nagyvonalakban és valószínűleg már ekkor fény derül majd arra, hogy érdemes-e folytatást szavazni a dolognak. 

 

Borkultúra a Szépasszony-völgyben 

 

Eger környékén nagy népszerűségnek örvend a Szépasszony-völgy, mely nem csak akkor kínál remek lehetőségeket, ha nagyobb társasággal kóstolnánk végig a régió borait. A romantika jegyében is választhatunk egy-két pincészetet, és összeköthetjük a borkóstolást fenséges sajtok és szőlőfajták megízlelésével is. A gasztronómia közelebb hozza egymáshoz az embereket. Mi másra lenne szükség akkor, amikor kicsit talán még zavarban igyekeztek elindítani egy mélyebb beszélgetést? 

 

Romantika a természetben 

 

A természetes környezet mindig remek választás akkor, ha randevút szeretnénk szervezni. Ha mindezt egy kis mozgással is összekötnénk, akkor a Szalajka-völgy garantáltan nem okoz csalódást. Az Eger környékén megtalálható, elképesztő látnivalókat kínáló helyszín vízesésekkel, tavakkal, kisvasúttal és erdei utakkal várja mindazokat, akik a természet lágy ölén kerülnének közelebb a választotthoz. Kevés romantikusabb dolgot lehet elképzelni, mint az első csókot a Fátyol-vízesésnél, a víz csobogását hallgatva. 


A statisztikák szerint az Egerben élők is szívesen választják az online ismerkedést, hiszen ez lehetőséget teremt arra, hogy olyan emberekkel kerülhess kapcsolatba, akikkel egyébként mindennapi életteredben biztosan nem találkoznál. Miért ne adnád meg saját magadnak az esélyt a szerelemre? Az érzés lételemünk és csak vele lehet teljes az élet.