Újraindították a Szépasszonyvölgybe tartó buszjáratot

Tavaly hiánypórtó szolgáltatásként indították el a szépasszonyvölgyi buszjáratot, mely nemcsak az Egerbe látogató turisták, hanem a helyi lakosok körében is sikert aratott. Idén június elejétől a Líceum és Szépasszonyvölgy közötti úton 20 férőhelyes kisbusszal lehet utazni.

A szolgáltatásnak hála a látogatók nyugodtan megkóstolhatják a Szépasszonyvölgyben található borospincékben a különböző borokat. Nem kell többet aggódni az ittas vezetés miatt, mert a kisbusszal kényelmesen utazhatnak és nem kell volán mögé ülniük.
 
Nyugodtan lehet bort kóstolni a borospincékben
 
A járat szerdától vasárnapig 12 és 22 óra között közlekedik és szállítja az utasokat.
 
Ősszel tartottak egy próbautat, melynek tapasztalatai után úgy döntöttek, hogy 2 új megállóval bővízik az útvonalat, ahol felszállhatnak az utasok, mégpedig a Deák Ferenc úton a Stadion lejárónál, valamint az uszodával szemközti buszmegállóval.
 
A kisbusz menetjegy ára 450 Ft, melyet a sofőrnél lehet megvásárolni. A járaton 10 %-os kedvezményre jogosító szalagot kapnak az utasok, amit a Szépasszonyvölgyi Vendégvárók Egyesületénél a lila zászlóval jelzett helyeken lehet beváltani.
 
BG
Forrás: EgerHírek.hu