Volánbusz-bérletek válthatók meg online Egerben

A MÁV-Start automatákban és applikációjában Volánbusz-bérleteket vásárolhatnak az utasok.

Országosan már 10 város helyi Volánbusz-bérleteit vásárolhatják meg a MÁV automatáiban és applikációjában az utasok. Néhány településen, mint Békéscsaba, Eger, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Siófok, Székesfehérvár, Szolnok, Várpalota és Zalaegerszán már Volánbusz-jegyek is megválthatóak.
 
 
Egyre bővül a megvásárolható termékek köre 
 
A MÁV-Start pilot jelleggel elindította, hogy a jegypénztárakban és valamennyi automatájában Tokaj és Sárospatak között 14 autóbuszvonal járataira is megvegyék az utasok helyközi, teljesárú, kedvezményes, 30 napos, havi, félhavi viszonylati bérleteiket.
 
A MÁV-Volán csoport jegyértékesítési rendszere (JÉ) a hazai közösségi közlekedés legtöbb értékesítési csatornával bíró, legszélesebb kínálatot nyújtó jegyértékesítési felülete, aminek fejlesztését a  MÁV Szolgáltató Központ végzi.
 
A MÁV-Start automatáiban elérhető termékek száma folyamatosan bővül. A 10 város helyi Volánbusz-bérletei mellett, már a szegedi helyi díjtermékek, a Dunaharaszti zónabérlet és BKK-hoz tartozó havi Budapest-bérletek, a 24 és a 72 órás, valamint a heti Budapest jegyek is megvásárolhatók az automatákban.
 
BG
Forrás: MTI, MÁV
A képek illusztrációk