Két heves megyei hotel is az évtized legjobbjai között

Taroltak a heves megyei hotelek AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntőjében, ahol a 2010-es évek legjobb vidéki szállodáiról dönthetett a szavazó közönség. A döntős hotelekre a nézők két hétig voksolhattak áprilisban.  

Véget ért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció gyártásában alkotott hotel verseny, ahol a 2010-es évek legjobb vidéki hoteleiről dönhettek a szavazók. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntőjében a 2010-es versenyeken induló 130 szálloda közül a legjobb 14 vehetett részt. 

A közönségszavazáson mondhatni taroltak a heves megyei hotelek, hisz nem is az év, hanem az évtized szállodája lett a felsőtárkányi Bambara Hotel, míg a második helyezett szálloda is Heves megyében található, mivel az egerszalóki Mesés Shiraz Hotelé a dobogó második foka. 

A felsőtárkányi Bambara Hotel lett egyébként a 2017-es győztes is, a 2010-es évek legjobb hotele szavazáson pedig a szavazatok 24 százalékát tudhatja magáénak. A döntőben leadott szavazatok 16 százalékával az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett a második helyezett, amely szálloda egyebek mellett a 2019-es sorozat győztese lett. A harmadik legtöbb szavazatot, így a bronzérmet pedig a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10 százalékával, akik 2017-ben ezüstérmesek lettek. 

bambara_hotel_fb

A varázslatos Bambara Hotel Felsőtárkányon

Az ÉV HOTELE műsor a hivatalos Facebook oldalán is gratulált a heves megyei Bambara Hotelnek, akik így jellemezték a szállodát: “A felsőtárkányi Bambara Hotel Nyugat – Afrika csodáit ismerteti meg a vendégekkel, a Bükk kapujában elhelyezkedve. A hotelban a család összes tagja remekül érezheti magát, hisz mindenki számára remek programokkal készülnek. Az afrikai kultúra mellett bemutatásra kerül annak élővilága is, így az odalátogatók megnézhetik Bizsut, a kabala szurikátát és családja mindennapjait. A szurikátákon kívül törpe kengurukkal is találkozhatnak. A felnőttek feltöltődését segíti elő a gyerek mentes Száhel wellness, míg a gyerekeknek speciálisan rájuk szabott szolgáltatással készül a szálloda.” 

A közönségszavazásért járó díjat Dr. Kanta Awa, a Bambara Hotel társtulajdonosa vette át az RTL Klubon is sugárzott díjátadó gálán. A műsor végén azt is bejelentették, hogy lesz folytatás, így 2022-ben is rendeznek közönségszavazást az ÉV HOTELE díjhoz kapcsolódóan. 

(Képek forrása: Bambara Hotel hivatalos Facebook oldala)
CS.SZ.